[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Björn Rapp

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Partiets grundare och hedersmedlem

Lyckades ta mig igenom folkskolan med någotsånär godkända betyg.
I alla fall i ordning och uppförande.
Är uppväxt på den tiden, mestadels i Nyköping, när man gick till arbetsförmedlingen, frågade om det fanns något arbete, fick en lapp i handen och blev tillsagd att gå ner till arbetsplatsen kl. 7.00. Svårare än så var det inte att få arbete på den tiden. Började med att kröka – inte sprit men rör. Alltså rörmokare.
Var en period sjöman men fick hemlängtan.
Efter lumpen som det hette (var minsann ingen lump) hade jag diverse arbeten.
Ville börja studera vid 25-års ålder. Lyckades med stor möda avlägga akademisk examen Fil.kand.  på universitetet. Härmed fick jag titeln Beteendevetare.
Större delen av mitt senare liv har jag arbetat med undervisning. Både bråkiga skolbarn och mera distingerade damer och herrar när det gäller PC.
Är sedan 15 år tillbaka musiker i stort sett på heltid tillsammans med min dotter Linda.
(Björn & Linda Rapp Show). www.rapponline.nu.
Halkade in i politiken på ett bananskal. Nåja, det är väl inte hela sanningen. Blev engagerad när omvandlingen av de s.k. Förnyelseområdena blev aktuell. Är starkt engagerad i att de områdena skall få behålla sin karaktär. Inte styckas upp i småplättar som på vissa andra områden i kommunen.

Är numera ledamot I Kulturnämnden.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”154″ img_size=”200×250″][/vc_column][/vc_row]