Partiet

Roslagspartiet startade inför valet 2002 och är idag det enda lokala alternativet för Österåkers medborgare. (Läs om vår historia)

Roslagspartiet är det tredje största partiet i Österåker med 10% av rösterna och har 5 av 51 mandat i Kommunfullmäktige. Totalt valde 2700 medborgare att rösta på oss 2018. Tack för ert förtroende!

Roslagspartiet är ett lokalt sakfrågeparti som täcker alla kommunala frågor och som samarbetar med alla partier i sakfrågor, men ingår inte allianser.

Vi Söker praktiska lösningar framför att fastna i politiska låsningar och sätter kommuninvånarna först.

På hemsidan kan du se vilka politiker som representerar partiet i nämnder, styrelser och i föreningens styrelse. Här kommer du alltid få ta del av det vi uträttar och det vi jobbar med för dagen i form av motioner, interpellationer och enkla frågor i kommunfullmäktige. Du är alltid välkommen att kontakta Roslagspartiets politiker för frågor och framförande av tankar och idéer.

Tänk på att majoriteten cementerar sin förda politik och vi, minoriteten, är de enda som kan göra framsteg så vi kan bevara vår fina kommun och ha den service till medborgarna som de önskar och är villiga att betala för.

Kom ihåg att ”Röstdela” – att rösta på Roslagspartiet i kommunalvalet oavsett vilka partier du röstar på i riksstads- och regionvalet.

Skicka e-posta så bokar vi tid för ett möte, online eller IRL.

E-post: info@roslagspartiet.se