[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Johan Selenius Rosengren

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Ledamot i byggnadsnämnden

Inflyttad skåning. Efter grundskolan tog jag jobb snickarlärling på ett litet byggföretag. Arbetade där under tonåren och började se mig om efter nya utmaningar. Tog anställning som processoperatör i 4 år som följdes av 7 år i rörbranschen. Startade eget företag i Helsingborg 2007 inom bygg, riv och saneringar.

Träffade min sambo Teija och bestämde mig för att sälja mitt dåvarande bolag och flytta upp till Stockholm i december 2008. Startade byggföretag 2009 i Sundbyberg  www.sarab.nu som idag har 36 anställda. 2015 hittade vi drömhuset i Dyvik.

Jag upptäckte snart att Österåker behövde nytänkande i kommunpolitiken. Det politiska skyddsnätet fångade mygg och släppte igenom elefanter. Av den anledningen började jag engagera mig i politiken.  Om jag anser något är fel låter jag inte mig tystas utan jag försöker lyfta upp problemet till ytan som t.ex. trafikproblemen i kommunen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”156″ img_size=”200×250″][/vc_column][/vc_row]