[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Staffan Lundmark

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Ledamot och kassör i partistyrelsen, Ersättare i kommunfullmäktige, Ledamot i Österåkersvatten

Ingenjörsexamen från Luleå stads tekniska gymnasium 1970, därefter Göteborg och anställning i ingenjörskonsulten VIAK och samtidigt studier på Chalmers (Geodesi, stadsbyggnadsrätt mm.).

Från Göteborg 1973 till Botswana som SIDA-anställd och utlånad till Roads Dept. I Botswana. Ansvarade då för vägar, broar, flygfält och departementets byggnader i nordvästra tredjedelen av Botswana.

Efter 2,5 år på den tjänsten flyttade jag till Francistown i Botswana och tjänsten som vattenrättsingenjör, med uppgift att åka runt ute i bushen och inspektera dammar, borrhål och andra vattenanläggningar.
Efter ca 5 år avslutade jag tjänstgöringen i SIDA och återvände till Sverige och anställning i dåvarande Stockholms Va-verk, senare Stockholm Vatten. Första anställningen var sektionschef för kart- och mätsektionen. Senare blev jag teknisk direktör och basade över Teknikavdelningen med ca 150 medarbetare.

Efter pensioneringen 2006 började jag odla ett gammalt intresse – arkeologi – och avlade en Fil. Master på Stockholms Universitet i laborativ arkeologi. Sjutton vet när jag ska känna mig fullärd – troligen aldrig.

Mina intresseområden är VA och fornminnen. Jag är idag ledamot i Österåkersvattens styrelse, ledamot i Valnämnden, ersättare i kommunfullmäktige samt ledamot av Roslagspartiets styrelse.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”162″ img_size=”200×250″][/vc_column][/vc_row]