Rikard Stoltz

Lokala näringslivet, skärgård, glesbygd och infrastruktur

Kommer från en företagarfamilj och startade mitt eget företag, Frameland, 1979. Som flest hade jag 5 butiker med 25 anställda. 86 köpte vi ett sommarställe i Österåker och 1995 startade jag en butik i Åkersberga Centrum och flyttade hit permanent 1995. Kommer ursprungligen från Älvsjö.

Mina intressen är:

  • Spelar golf
  • Simmar
  • Tränar
  • Barn och barnbarn

Politiskt är jag intresserad av kommunala sakfrågor generellt och vill vara med och påverka kommunen så att det blir en bra kommun för mina barn och barnbarn. Om jag ska lyfta fram något specifikt så är jag intresserad av företagarfrågor/näringslivet. Jag hoppas att jag kan vara med och påverka i de frågor som jag brinner för och lära mig mer
om styret i kommunen.