Sofie af Ekenstam

Näringsliv, skola och skärgården

Jag har ingen tidigare politisk erfarenhet. Annat än den då jag började intressera mig för kommunpolitiken då jag blev medbjuden att träffa Svantesson och lokala moderata politiker. Därefter dök skolproblematiken upp. Då kom jag i kontakt med Roslagspartiet – resten är historia.
Jag har ett stort samhällsintresse, en nyfikenhet, oräddhet och ett starkt driv.

Jag har en bakgrund inom media och kommunikation, och även personalvetenskap. Arbetar idag med HR.
Driver främst frågor kring Learning & Development i ledningsgruppen på Hannover Re och HGS. En svensk del av försäkringskoncernen Talanx.
Jag är mycket engagerad i mitt arbete. Mycket tid går åt till våra tre sportande barn. I övrigt gillar jag böcker, träning och att lära mig nya saker, bygga ny kunskap.

Mina ambitioner med kommunpolitiken? Att förändra! Att utmana! Att förbättra!